Žena

Nejlepší kamarádky


Také se vám někdy stalo, že jste měli nějakou nejlepší kamarádku, ale po čase vás zradila mě ano, ona mi dokonce chtěla převzít mého partnera, a to se jí také nakonec podařilo. Ani nevíte, jak jsem z toho byla velice nešťastná. Byla jsem zklamaná vlastně dvojnásobně, hlavně z toho, že mě zradila moje celoživotní nejlepší kamarádka, se kterou se známe vlastně od narození. Poznaly jsme se ve školce. A dodnes si to pamatuji, jak jsem se s touto kamarádkou opravdu dala dohromady a potom po letech se z nás staly opravdu nejlepší kamarádky. Myslím si, že každá holka nebo i dospělá žena potřebuje mít nejlepší kamarádku.

Nikdo je velký introvert.

Já tomu říkám také jako zpovědní vrba. Nyní mám už jinou nejlepší kamarádku, kterou znám asi jedenáct nebo dvanáct let, ale musím říct, že jsme opravdu jako vejce. Vejci jsme si opravdu tak podobné, ne tedy vzhledově, ale spíše povahově. Máme podobné rysy a povahu a myslím si, že tohle je opravdu skvělé. Vím, že se někdy říká, že protiklady se přitahují. Ale na druhou stranu si řeknu, že možná tyto protiklady se přitahují. Patří asi jenom pro partnera, pro partnera a pro partnerku, ale pro nejlepší kamarádku, pro dvě ženy. Pro dvě ženy, které jsou nejlepší kamarádky.

Přátelství je důležité.

Podle mého názoru, tohle se zase nehodí vůbec, protože vlastně, když máte nejlepší kamarádku, tak to znamená, že si rozumíte a vlastně, že stále třeba chodíte do jednoho baru nebo do kavárny. Nebo spolu chodíte cvičit nebo do knihovny a tak podobně? Protože když máte partnera, který zase má úplně jiné záliby než vy, tak sice je to také takové, že se odreagujete, protože nebudete spolu a my zase také můžete vytékajícího společného. Tohle je naprosto logické. A my jsme nejlepší kamarádkou chodíme moc rády plavat a také hrajeme basketbal. Někdo se nám směje, ale na tohle vůbec nevadí, jakákoliv žena vlastně může dělat úplně jakýkoliv sport. 

Mohlo by se vám také líbit...