Zboží

Kdy se hodí kvalitní překlad textu?


Odborný překlad textu se stává nezbytností pro téměř každou organizaci, bez ohledu na její velikost nebo obor činnosti. Týká se nejen komunikace s partnery a klienty, ale také realizace projektů, přípravy prezentací a smluv. Kvalitně přeložený text může výrazně ovlivnit vnímání Vás nebo Vaší firmy ze strany klientů i partnerů.
Pokud chcete zanechat pozitivní dojem a vyhnout se chybám ve svém textu, neváhejte využít překladatelské služby od PELICANA!

služby pelican

V jakých jazycích nabízíme odborné překlady?

Nabízímepřeklad textuv 18 světových jazycích, a to jak do nich, tak z nich. Mezi jazyky, které poskytujeme, patří angličtina, němčina, francouzština, španělština, ruština, maďarština, portugalština, novořečtina, bulharština, ukrajinština, norština, polština, čínština, vietnamština, korejština, japonština a arabština.

Lze zajistit, aby překlady prováděli rodilí mluvčí?

Ano, nabízíme možnost, aby překlady zajišťovali rodilí mluvčí. Tím zaručujeme nejen jazykovou přesnost, ale také přirozenost vyjadřování, která odpovídá danému jazyku a kultuře. Rodilí mluvčí jsou schopni lépe využívat ustálené fráze a idiomy, což výrazně zvyšuje kvalitu překladu.

překlady

Na jaké oblasti překladů se specializujeme?

Specializujeme se na překlady textů v několika klíčových odvětvích, která zahrnují strojírenství a průmyslovou výrobu, elektrotechniku a IT, vzdělávání a akademickou sféru, medicínu a právo, stejně jako marketing a média.

Naši překladatelé jsou seznámeni s odbornou terminologií, která je v těchto odvětvích nezbytná. Znalost odborných výrazů zaručuje, že přeložené texty jsou nejen jazykově správné, ale také odborně relevantní.

Je možný zařídit odborný překlad se soudním ověřením?

Samozřejmě! Provádíme také soudní překlady, které lze také označit jakopřeklady se soudním ověřením. Ověření překladu je nezbytné v případě, že potřebujete oficiálně doložit dokument úřadům v České republice nebo v zahraničí. Jsme schopni Vám pomoc také s formálními náležitostmi, které jsou se soudními překlady spojené.

Proč si vybrat překlad textů u PELICANA?

Spolupráce na mezinárodních projektech nám umožnila vybudovat širokou síť kontaktů, díky které můžeme poskytovat rychlé a kvalitní překladatelské služby. Náš tým se skládá ze zkušených a certifikovaných překladatelů, včetně rodilých mluvčích. Klientům nabízíme individuální přístup a přizpůsobujeme se jejich specifickým potřebám.

Jsme také schopni zpracovat objemné odborné překlady v rekordních časech, což oceníte zejména při expresních zakázkách. Kromě toho nabízíme množstevní slevy, které mohou činit až 10 % z celkové částky.

pelican

Rádi Vám zodpovíme veškeré dotazy. Naše kontaktní údaje naleznete na webu Jazykové školy Pelican nebo se za námi stavte osobně. Naše škola sídlí v centru Brna na adrese Lidická 9. Těšíme se na Vás!

Mohlo by se vám také líbit...